søndag 4. april 2010

Jordskjelv

Jeg sitter nå i senga mi med mac'en, og for litt over en halvtime siden begynte det og gynge skikkelig. Hele senga, og hele huset svaia frem og tilbake. Bokstavelig talt. Og vi bor i et ganske kraftig murhus. Det føltes ut som at jeg var i en båt, det var en skikkelig rar følelse. Jeg satt og kikka ut av vinduet mitt hele tiden og kunne se hvordan huset bevegde på seg. Varte ganske lenge også, kanskje nesten et helt minutt. Det var et jordskjelv nede i Mexico, i Baja California som er nærmere grensa, ca 3-400 km herfra. 6,9 var skjelvet på. Ingen skader skjedd her oppe ihvertfall! Spennende! :) Her står det litt om skjelvet. Og her er en sak om det fra LA Times. VG skriver også om saken her, og Dagbladet her.

Edit: De meldte 6,9 først, nå er det oppjustert til 7,2 på skalaen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,
Vi var og spiste på piren i Malibu når vi plutselig følte at det begynte å bevege seg rundt oss. Det var ubehagelig men vi visste ikke da at det var et jordskjelv. Vi trodde først at det var selve piren som var ustadig men syntes at det var litt rart.

Hilsen
Lena i Malibu

Benedicte sa...

Uff da. Det er ikke noe gøy da. Så godt at du eller noe rundt deg ble skadet. Er så skummelt at natur sånn plutselig kan gjøre sånt. Mye mennskene bare må la gå og ikke kan kontrollere. Glad i deg! Glad for at du er like vel vennen min! Klem

Camilla sa...

Hei Lena, ja, det var en skikkelig rar følelse, men litt spennende også, ihvertfall for oss fra lille Norge hvor slikt ikke skjer. :)
Er du også en au pair, i Malibu?

Benedicte:
Ingen skade skjedd her nei, er nok bare i området rundt episenteret(om man kan si det på norsk), nede i Mexico og ved grensa at det var store skader.
Glad i deg også snuppa! :)